Werken bij TRAINIAC

Waarom jij dat ook wilt! Werken bij TRAINIAC

Als trainer bij TRAINIAC heb ik de afgelopen anderhalf jaar ontdekt waarom dit werk zo ontzettend leuk en uitdagend is. Nu wij als team op zoek zijn naar een nieuwe trainer, deel ik graag mijn eigen ervaringen. Uit mijn reflectie heb ik drie redenen gehaald waarom jij ook bij TRAINIAC wilt werken.

Werken bij TRAINIAC is:

 

  1. Afwisseling, heel veel afwisseling

Elke dag is anders bij TRAINIAC. Geen enkele ondernemingsraad is hetzelfde, dus geen enkele training is hetzelfde. Dat houdt het werk spannend en uitdagend. Je moet snel kunnen schakelen, complexe medezeggenschapsvraagstukken kunnen oppakken en tegelijkertijd ook de groepsdynamiek in de gaten houden. Hierdoor is geen dag hetzelfde en blijft het werk fris en uitdagend.

  1. Zelfstandigheid

Als trainer bij TRAINIAC heb je veel vrijheid. Je bepaalt zelf hoe je de trainingen inricht, hoe je contact houdt met de ondernemingsraden en hoe je vraagstukken oppakt. Natuurlijk ben je onderdeel van een team en is er altijd ondersteuning waar nodig. Maar het fijne van deze zelfstandigheid is dat je de ruimte krijgt om te groeien en te ontwikkelen op je eigen manier.

  1. Verdieping

Bij TRAINIAC houdt het leren nooit op. Het werk begint met de Wet op de Ondernemingsraden, maar daar eindigt het niet. Communicatie, presenteren, beargumenteren, samenwerken, feedback geven, groepsdynamiek, gesprekstechnieken, teamcoaching, mediation, en nog veel meer, zijn allemaal onderdelen die terugkomen in de trainingsbehoeften. Daarnaast is ook verdieping op onderwerpen zoals arbeidsrecht, arbeidsomstandigheden, vitaliteit, duurzaamheid en financiën belangrijk voor je werk als trainer. Er is dus altijd genoeg te leren!

Kortom, als je op zoek bent naar een baan met veel uitdaging, vrijheid en de mogelijkheid om jezelf continu te blijven ontwikkelen, dan is TRAINIAC de juiste plek voor jou!

Nieuwsgierig? Klik hier voor onze vacature.

Wil je als nieuwe OR gelijk een goede start maken? Of ga je een OR oprichten?
Wij helpen je graag verder!

Contact
TRAINIAC