Werken bij

Bij TRAINIAC verwachten we veel van je en daar krijg je ook veel voor terug. Wij willen onze mensen de leukste baan bieden die er is! Wij willen graag het beste in mensen naar boven halen tijdens trainingen en dus ook bij onze collega’s. Ons team bestaat uit ambitieuze professionals waarin iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen werkzaamheden. Werken bij TRAINIAC betekent dat je in een groeiende organisatie actief bent. Wij zoeken mensen die met ons mee willen groeien. Kijk hier voor actuele vacatures >>>

 

Een dag in het leven van TRAINIAC

Onze kernwaarden

Innovatief

 • Fris geluid in de markt
 • Creatieve trainingsmiddelen
 • Aanjager van nieuwe ontwikkelingen
 • Gaat voor constructieve samenwerking en goede besluitvorming

Toonaangevend

 • Voorloper in ontwikkelingen
 • Tofste en beste trainers in huis
 • Hoge kwaliteit, zowel inhoudelijk als organisatorisch
 • Publicist van interessante artikelen in bekende vakbladen

Uitdagend

 • Niet te missen evenementen
 • @notrockandrollbutprettyclose
 • Zoekt gezonde confrontatie met deelnemers
 • Direct en persoonlijk in het contact

Medewerkers aan het woord

Marc Kuipers

“Geen dag is hetzelfde”
“Geen dag is hetzelfde”

De afwisseling is juist wat mij zo aanspreekt in dit werk.

De voornaamste werkzaamheden zijn uiteraard het geven van trainingen en begeleiding bij adviestrajecten.

Daarnaast besteed ik veel tijd aan het onderhouden van de contacten met ondernemingsraden en biedt TRAINIAC ook volop ruimte om mijzelf voortdurend te ontwikkelen middels opleidingen. Het is enorm interessant om verschillende groepen mensen, waarbij elke keer een andere dynamiek komt kijken, te helpen in hun ontwikkeling als team. En aan de andere kant is het TRAINIAC-team ook een prettig team om onderdeel van uit te maken.

Charlotte Breetveld

“Zelfstandig en veelzijdig” 
“Zelfstandig en veelzijdig” 

Werken bij TRAINIAC als trainer is veelzijdig en uitdagend.

Het leukste aan het werk is dat je een kijkje neemt bij verschillende organisaties en dat iedere training door de groepsdynamiek weer anders is. De training laten aansluiten op behoeften op een actieve en leerzame manier geeft mij veel energie en zorgt ervoor dat ik altijd met plezier aan het werk ben.

Je krijgt in deze functie veel mogelijkheden om jezelf op verschillende vlakken te ontwikkelen. Iedere dag is anders en krijg je weer nieuwe inzichten. Bij TRAINIAC heb je veel eigen verantwoordelijkheden maar je staat er nooit alleen voor. Je bent onderdeel van een gezellig (en eigenwijs) team waar creativiteit en hard werken echt wordt aangemoedigd.

image

Kans om snel te ontwikkelen

Bij TRAINIAC houdt niemand je tegen in je ontwikkeling. Wij stimuleren alles om jouw ontwikkeling snel te laten groeien. De zelfstandigheid binnen je functie draagt daar aan bij.

image

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Ongekende vrijheid, maar daar tegenover staat ook verantwoordelijkheid pakken. Bij TRAINIAC ben je zelfstandig in je functie en daarnaast heb je vrijheid op momenten dat anderen aan het werk zijn.

image

Humor en elkaar willen helpen

Zonder humor geen succesvolle training. We zijn er voor elkaar en zullen elkaar ondersteunen waar nodig. De menselijke maat is bij ons belangrijk.

Ook werken bij TRAINIAC?

Bekijk onze vacatures

Vacatures
TRAINIAC