Ons Team

Mark Capel
Directeur

Directeur

Mark Capel is directeur van TRAINIAC en specialist op het gebied van medezeggenschap en arbeidsverhoudingen. Mark publiceert regelmatig in de bekendere vakbladen en is columnist voor OR Magazine en ORnet.nl. Hij heeft een DISC® 3D-certificering en is Belbin-geregistreerd trainer. Daarnaast is hij Voorzitter van de Raad van Toezicht bij Welzijn Scheveningen en Lid van de Raad van Commissarissen bij NV SRO in Amersfoort. Hij is ingeschreven in het Register Certified Board Member (RCBM) en Gecertificeerd Toezichthouder aan de Universiteit Maastricht.

Peter Reinerink
Trainer & Adviseur

Trainer & Adviseur

Peter Reinerink is afgestudeerd bedrijfskundige en behaalde zijn Master in International Business aan de RUG in Groningen. Hij heeft ervaring opgedaan in de publieke en private sector als projectleider en als adviseur in HRM-vraagstukken. Met die ervaring weet hij met een analytische blik de knelpunten te vinden en deze aan te pakken.

Peter weet met veel enthousiasme de toegevoegde waarde van de OR en de PVT te verhogen. Hij publiceert in vakbladen, heeft een 3D-DISC-certificering en gespecialiseerd in ARBO & Duurzame inzetbaarheid.

Marc Kuipers
Trainer & Adviseur

Trainer & Adviseur

Marc Kuipers heeft Commerciële Economie en Bedrijfskunde gestudeerd in Groningen. Vervolgens heeft hij 10 jaar lang brede ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, waarbij ook als trainer en als OR-lid. Daardoor kan Marc snel schakelen en praktische oplossingen vinden voor problemen binnen ondernemingsraden. Hij is zeer betrokken en toegankelijk.

Marc publiceert regelmatig in bekende vakbladen, is Belbin & DISC-geregistreerd trainer en gecertificeerd voor de Roos van Leary.

Charlotte Breetveld
Trainer & Adviseur

Trainer & Adviseur

Charlotte is afgestudeerd arbeidspsychologe en heeft een master in organisatiepsychologie. Verbonden aan de universiteit heeft zij ervaring opgedaan in het trainen van communicatie vaardigheden en groepsdynamica. Door haar ervaring weet Charlotte als geen ander wat werknemers drijft en motiveert.

Met deze achtergrond traint, adviseert en begeleidt zij ondernemingsraden en helpt hen het beste in zichzelf naar boven te halen. Op een verrassende, uitdagende en vooral eigenzinnige wijze!

Marloes Kool
Trainer & Adviseur

Trainer & Adviseur

Marloes heeft internationale bedrijfseconomie en internationaal publiek management in Rotterdam gestudeerd. Na diverse stages en ervaringen in het buitenland, heeft ze ook in Nederland via detachering verschillende bedrijven leren kennen. Daarnaast heeft zij veel ervaring opgedaan in de begeleiding van (project)teams.

Met deze brede achtergrond begrijpt Marloes snel waar de situatie om vraagt. Met haar open en enthousiaste houding weet zij op een aantrekkelijke manier ondernemingsraden te trainen, coachen en adviseren. Haar passie voor het vak maken haar trainingen niet alleen leerzaam, maar ook erg leuk!

Martin Haijtema
Trainer & Adviseur

Martin Haijtema heeft Toegepaste Psychologie gestudeerd in Nijmegen. Na zijn studie is hij begonnen als trainer/coach en heeft hij ervaring opgedaan in verschillende sectoren; van verslavingszorg tot detachering. Op deze manier is hij erachter gekomen dat hij enthousiast wordt van het geven van trainingen. Ook helpt hij graag anderen bij het oplossen van verschillende vraagstukken. Met deze ervaring traint/ adviseert Martin met enthousiasme, een gezonde dosis humor en weet hij zich snel af te stemmen op de groep.

Barbara van den Ham
Commercieel Assistent

Commercieel Assistent

Barbara heeft een werkverleden op basis van meertalige communicatie en procesmanagement en heeft jarenlang gewerkt bij o.a. het Ministerie van Defensie en het Int. Natuurpark Bourtanger Moor-Veenland.

Na een zwaar ongeval in 2021 moest Barbara de stap maken naar een rustiger bestaan en communiceert zij nu (hoofdzakelijk digitaal) voor TRAINIAC. Zij zorgt, in samenspraak met alle teamleden, dat de communicatie en werkprocessen goed en duidelijk verlopen.

 

Yvonne Minnema
Financieel Medewerker

Financieel medewerker

Yvonne heeft jarenlang gewerkt voor grote organisatie zoals de Hartstichting en Shell, waar zij verantwoordelijk was voor een breed scala aan financiële processen.

Na deze uitdagende functies, heeft Yvonne de stap gemaakt naar een combinatie van Engelse vertalingen en de verantwoordelijkheid voor de financiën van TRAINIAC. Met cijfers werken maakt haar blij, samen met de zorg dat onze processen goed en efficiënt verlopen. Alles wat betreft facturatie wordt daarom bij ons verzorgd door Yvonne!

Berdine Segers
Trainingsacteur

Trainingsacteur

Berdine heeft in 2001 een opleidingstraject gevolgd als trainingsacteur en is sindsdien aan het werk voor diverse opdrachtgevers. Over communiceren raak je nooit uitgeleerd is haar motto.

Vaak is het beter om een lastig gesprek met de bestuurder te oefenen in plaats van er lang over te praten. Tijdens het oefenen merken de cursisten meteen wat het effect van hun communicatie en gedrag is. Dat doet ze op een open en natuurlijke manier!

Wil je als nieuwe OR gelijk een goede start maken? Of ga je een OR oprichten?
Wij helpen je graag verder!

Contact
TRAINIAC