Ons Team

Mark Capel
Directeur

Directeur

Mark Capel is directeur van TRAINIAC en specialist op het gebied van medezeggenschap en arbeidsverhoudingen.

Hij is een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter bij verschillende evenementen. Mark publiceert regelmatig in de bekendere vakbladen en is columnist voor OR Magazine en ORnet.nl. Hij is Belbin-geregistreerd trainer en heeft een DISC-certificering. Daarnaast is hij Voorzitter van de Raad van Toezicht bij Welzijn Scheveningen en bestuurslid bij Stichting SCOOR-RMZO van de SER.

Nikki van Zunderd
Team Manager, Trainer & Adviseur

Team manager, Trainer & Adviseur

Nikki studeerde Economie en Bedrijfskunde en heeft een Master in leiderschap en management. Zij startte haar loopbaan als HR-professional. Deze ervaring maakt dat Nikki als geen ander OR’en kan helpen bij diverse vraagstukken.

Met een frisse blik speelt ze in op problemen binnen een OR waardoor snel resultaten worden geboekt. Ze is gecertificeerd in o.a. 3D-DISC, Roos van Leary & Vitaliteitsmanagement. en zet zich in voor de kwaliteit en ontwikkeling van onze trainingen en trainers.

Peter Reinerink
Trainer & Adviseur

Trainer & Adviseur

Peter Reinerink is afgestudeerd bedrijfskundige en behaalde zijn Master in International Business aan de RUG in Groningen. Hij heeft ervaring opgedaan in de publieke en private sector als projectleider en als adviseur in HRM-vraagstukken. Met die ervaring weet hij met een analytische blik de knelpunten te vinden en deze aan te pakken.

Peter weet met veel enthousiasme de toegevoegde waarde van de OR en de PVT te verhogen. Hij publiceert in vakbladen, heeft een 3D-DISC-certificering en gespecialiseerd in ARBO & Duurzame inzetbaarheid.

Marc Kuipers
Trainer & Adviseur

Trainer & Adviseur

Marc Kuipers heeft Commerciële Economie en Bedrijfskunde gestudeerd in Groningen. Vervolgens heeft hij 10 jaar lang brede ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, waarbij ook als trainer en als OR-lid. Daardoor kan Marc snel schakelen en praktische oplossingen vinden voor problemen binnen ondernemingsraden. Hij is zeer betrokken en toegankelijk.

Marc publiceert regelmatig in bekende vakbladen, is Belbin & DISC-geregistreerd trainer en gecertificeerd voor de Roos van Leary.

Charlotte Breetveld
Trainer & Adviseur

Trainer & Adviseur

Charlotte is afgestudeerd arbeidspsychologe en heeft een master in organisatiepsychologie. Verbonden aan de universiteit heeft zij ervaring opgedaan in het trainen van communicatie vaardigheden en groepsdynamica. Door haar ervaring weet Charlotte als geen ander wat werknemers drijft en motiveert.

Met deze achtergrond traint, adviseert en begeleidt zij ondernemingsraden en helpt hen het beste in zichzelf naar boven te halen. Op een verrassende, uitdagende en vooral eigenzinnige wijze!

Marielle Hoogstad
Office manager

Office Manager

Marielle heeft na haar studie Publieksvoorlichting geruime tijd gewerkt bij RTL Nederland om vervolgens de overstap te maken naar arbeidsbemiddeling. Hierin heeft zij ruime ervaring opgedaan in het samenbrengen van werkgevers en werknemers. Zij heeft hierdoor met veel diverse organisaties samengewerkt en een brede ervaring opgedaan.

Haar passie ligt in het regelen en organiseren van alles wat op haar pad komt. Hiermee ondersteunt en ontzorgt zij met veel enthousiasme onze trainers en opdrachtgevers.

Berdine Segers
Trainingsacteur

Trainingsacteur

Berdine heeft in 2001 een opleidingstraject gevolgd als trainingsacteur en is sindsdien aan het werk voor diverse opdrachtgevers. Over communiceren raak je nooit uitgeleerd is haar motto.

Vaak is het beter om een lastig gesprek met de bestuurder te oefenen in plaats van er lang over te praten. Tijdens het oefenen merken de cursisten meteen wat het effect van hun communicatie en gedrag is. Dat doet ze op een open en natuurlijke manier!

Maaike Ruiter
Financieel Specialist

Financieel specialist

Maaike heeft zich gespecialiseerd met een master en post master in accountancy. Zij heeft veel ervaring bij het beoordelen van financiële gegevens welke zij o.a. heeft opgedaan binnen accountancy en controlling. Zij weet daarom als geen ander welke informatie belangrijk is voor de OR en kan dit ook goed uitleggen.

Of het nu gaat om de jaarrekening, begroting, of de financiele toetsing bij reorganisaties, Maaike kan de OR hierbij adviseren en ze doet dit op een interactieve manier.

Peter B. Schinkel
Pensioenspecialist

Pensioenspecialist

Peter is Wft. Register Pensioenadviseur en is de pensioenspecialist van TRAINIAC.  Hij is naast zijn werk voor TRAINIAC sinds 1998 werkzaam als zelfstandig Register Pensioenadviseur en Financial Planner.

Door zijn jarenlange ervaring is hij in staat om als onafhankelijk deskundige de pensioenregeling inzichtelijk te maken en knelpunten te herkennen. Een absolute toegevoegde waarde!

Yvonne Minnema
Financieel medewerker

Financieel medewerker

Yvonne heeft jarenlang gewerkt voor grote organisatie zoals de Hartstichting en Shell, waar zij verantwoordelijk was voor een breed scala aan financiële processen.

Na deze uitdagende functies, heeft Yvonne de stap gemaakt naar een combinatie van Engelse vertalingen en de verantwoordelijkheid voor de financiën van TRAINIAC. Met cijfers werken maakt haar blij, samen met de zorg dat onze processen goed en efficiënt verlopen. Alles wat betreft facturatie wordt daarom bij ons verzorgd door Yvonne!

Een ondernemingsraad oprichten? OR-verkiezingen organiseren?
Of is er net een nieuwe OR gekozen en wil je direct goed van start?
Wij helpen je graag verder!

Contact