Van webinar naar seminar

Do’s & Don’ts van Communicatie Achterban, van webinar naar seminar

Van webinar naar seminar: Bij TRAINIAC verzorgen wij al jaren, in het voorjaar en najaar, seminars door het land. Per OR kunnen zich daarvoor twee leden kosteloos aanmelden.  Dit zijn voor ons drukke, maar vooral hele leuke weken. Ook OR leden geven aan dat zij de seminars leuk en leerzaam vinden, vooral ook de mogelijkheid om te sparren met leden van andere ondernemingsraden.

Vanwege COVID zijn wij een tijd niet in staat geweest om seminars te organiseren. Daarvoor in de plaats zijn de webinars gekomen. Een inmiddels ingeburgerd fenomeen dat we ook willen blijven inzetten de komende jaren. Tijdens een brainstormsessie over een onderwerp kwamen we op het idee om er een online workshop van te maken over de do’s en don’ts van achterbancommunicatie.

De inschrijving hiervoor liep zo hard dat we helaas al heel snel mensen teleur moesten stellen. De workshops zaten vol. De populariteit van dit onderwerp is zo groot dat we hier nog wel iets mee willen doen in de nabije toekomst. Tijdens de seminars in het najaar zal dit onderwerp daarom wederom op het programma komen te staan.

Houd onze nieuwsbrieven daarom goed in de gaten. Zodra data en locaties bekend zijn zullen we deze daarin communiceren en kan hierop ingeschreven worden.

 

Marc Kuipers & Marloes Kool

Wil je als nieuwe OR gelijk een goede start maken? Of ga je een OR oprichten?
Wij helpen je graag verder!

Contact
TRAINIAC