Planning Open Inschrijvingen 2024

Vol trots kijken wij, team TRAINIAC, terug op de seminars in Rotterdam en Apeldoorn

 

De data voor de volgende seminars liggen ook alweer vast. Die zijn namelijk op maandag 27 mei in Rotterdam en dinsdag 28 mei wederom in Apeldoorn. We zullen de input die we krijgen van de bezoekers van de seminars in november zeker gebruiken om de editie in mei weer goed te laten aansluiten op de wensen van de OR leden.

In de tussentijd zitten we natuurlijk niet stil. Er staan namelijk een aantal open inschrijvingen gepland welke we graag even onder de aandacht brengen.

 

Open inschrijving WOR (online)

Op woensdag 10 januari kunnen tussentijds ingestroomde OR leden, die de algemene basistraining met hun OR gemist hebben, zich in een dagdeel laten bijpraten over de Wet op de Ondernemingsraden. Deze training wordt verzorgd door Martin.

 

Open inschrijving Arbo/VGWM

Ben jij in jouw OR de enige portefeuillehouder op het gebied van Arbo/VGWM, of zijn jullie slechts met een kleine commissie? Geef je dan op voor de open inschrijving speciaal gericht op die onderwerpen voor de OR. Deze training vindt plaats op dinsdag 12 maart in Nieuwegen. Onze Arbo/VGWM specialist Peter zal deze dag verzorgen.

 

Open inschrijving Jaarrekening lezen

Ook voor de financiële mensen in de OR hebben we een open inschrijving gepland staan en wel op dinsdag 16 april. Onze financieel deskundige Marloes zal de deelnemers deze dag wegwijs maken in het document dat jaarrekening heet. Waar dien je als OR op te letten bij het lezen van de cijfers.

 

Voor alle open inschrijvingen geldt, geef je snel op, want VOL = VOL.

De mogelijkheid tot inschrijving voor de seminars volgt later, maar daarover zullen jullie zeker tijdig geïnformeerd worden.

 

Marc Kuipers ~ Trainer & Adviseur Medezeggenschap bij TRAINIAC

TRAINIAC is gespecialiseerd in OR trainingen, advies- en begeleidingstrajecten op maat en verhoogd daarmee de waarde van ondernemingsraden. Benieuwd wat we voor uw OR kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

 

Wil je als nieuwe OR gelijk een goede start maken? Of ga je een OR oprichten?
Wij helpen je graag verder!

Contact
TRAINIAC