Mijn eerste week als zelfstandig trainer

Na de afgelopen maanden veel te hebben meegelopen en delen van de verschillende trainingen gegeven te hebben die TRAINIAC aanbiedt, stond ik er deze week voor het eerst alleen voor.       Mijn eerste week als zelfstandig trainer

 

Mijn ervaring

Ik begon de week in Enschede voor het trainen van een personeelsvertegenwoordiging (PVT) en heb de week afgesloten in Nuland – ’s-Hertogenbosch met een training aan een ondernemingsraad.

Het waren twee gezellige en leergierige groepen die een hart voor hun bedrijf hebben. Tijdens deze dagen was het leuk om te zien dat het voor de groep steeds duidelijker werd waarom een OR of PVT een meerwaarde is voor de organisatie en wat zij hierin kunnen betekenen. Zo werden er tijdens de training al verschillende plannen gemaakt hoe ze de nieuw opgedane kennis de komende tijd kunnen gaan toepassen en ook werden doelen opgesteld voor de toekomst.

 

En wat vond de klant ervan?

Het is natuurlijk leuk om het verhaal vanuit beide kanten te horen, dus heb ik ook aan de groep gevraagd hoe zij de training hebben ervaren en dit is wat zij zeiden:

“Even voorstellen, wij zijn Linda, Wil, Bibi, Eric en Bas en wij zijn lid van de OR van Axell Logistics BV te Diessen. In onze OR is elke tak van onze onderneming vertegenwoordigd. Wij hebben een 2-daagse basistraining van TRAINIAC gevolgd. Voor drie van ons was dit een opfrisser en voor de andere leden een leuke manier om kennis te maken met de WOR.

De training was pittig, maar omdat er ook zeker tijd en ruimte was voor een dosis humor zijn de dagen soepel en prettig verlopen. Ook was het erg fijn dat er ruimte was voor onze eigen inbreng. Onze trainer Martin Haijtema heeft voor ons een prima maatwerktraining geleverd waar we als OR ook gelijk mee aan de slag kunnen. Er is zeker nog meer te leren, maar het begin is er. We kijken uit naar de vervolgcursus waar we Martin zeker voor uitnodigen ons verder te helpen om een waardige OR te zijn.”

 

Martin Haijtema

Trainer & Adviseur Medezeggenschap bij TRAINIAC

 

TRAINIAC is gespecialiseerd in OR trainingen, advies- en begeleidingstrajecten op maat en verhoogd daarmee de waarde van ondernemingsraden. Benieuwd wat we voor uw OR kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wil jij net als Martin aan de slag bij het leukste trainingsbureau van Nederland? Bekijk dan onze vacatures!

 

Wil je als nieuwe OR gelijk een goede start maken? Of ga je een OR oprichten?
Wij helpen je graag verder!

Contact
TRAINIAC