Martin….aangenaam

Begin juli ben ik begonnen bij TRAINIAC als trainer en adviseur in de medezeggenschap

Ik moet zeggen, de eerste weken zijn voorbij gevlogen! Bij vrijwel alle collega’s heb ik mee mogen kijken bij verschillende trainingen en hier heb ik veel van geleerd. Maar hetgeen wat mij toch het meest opvalt is hoe lovend iedereen over elkaar en TRAINIAC is. ‘Het grootste minpunt van het werk is dat we elkaar te weinig zien’, is wat collega’s mij vertelden, wanneer ik ze vroeg wat ze het minst leuk vinden aan dit werk. Het motiveert om te zien hoe leuk iedereen het werk vindt en dat ze je daar graag bij willen betrekken. Martin…aangenaam.

Blik op het werk

Over het algemeen wordt de wetgeving als iets stoffigs en saais gezien, maar mijn nieuwe collega’s hebben laten zien dat dit ook op een leuke manier weergegeven kan worden in een training. Het fijne is dat TRAINIAC je loslaat in de opzet van de trainingen en je je creativiteit hiermee de ruimte kunt geven. Het belangrijkste is dat je een training zo goed mogelijk afstemt op en met de doelgroep, zodat je deze kunt geven op de manier die ook het beste bij je past.

Wat gaat de toekomst brengen?

De zomermaanden zijn rustig bij TRAINIAC, omdat de meeste mensen op vakantie zijn. Dit komt voor mij goed uit, want dit geeft mij de gelegenheid om goed in de stof te duiken en het helemaal eigen te maken. Waar de meeste Nederlanders lekker liggen te luieren op het strand, ga ik op het strand liggen met het WOR-handboek. Ook ga ik kijken wat ik zelf qua werkvormen nog heb liggen en wat er hiervan gebruikt kan worden in de trainingen. Iets wat ik belangrijk vind, is dat ik kan blijven ontwikkelen. TRAINIAC biedt mij deze mogelijkheid. Mijn voorkeur gaat momenteel uit naar het ontwikkelen op het gebied van communicatie binnen verschillende teams. Dit is echter iets waar ik een besluit over ga nemen als ik volledig ben ingewerkt.

 

Martin Haijtema
Trainer & adviseur medezeggenschap

 

TRAINIAC is gespecialiseerd in OR trainingen, advies- en begeleidingstrajecten op maat en verhoogd daarmee de waarde van ondernemingsraden. Benieuwd wat we voor uw OR kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

Wil je als nieuwe OR gelijk een goede start maken? Of ga je een OR oprichten?
Wij helpen je graag verder!

Contact
TRAINIAC