Het jaar is weer begonnen!

Het jaar is weer begonnen! Na de kerst en Nieuwjaars periode beginnen we weer vol frisse moed aan het nieuwe jaar. De eerste trainingen staan weer voor de deur, altijd weer prettig na een aantal weken bezig zijn met andere zaken.

Er zijn veel OR’en die vanaf half december langzaam de vakantieperiode ingaan. Er zijn echter ook altijd organisaties die 1 januari een hele fijne datum vinden. Zij gebruiken 1 januari als deadline voor grote en ingrijpende beslissingen als reorganisaties en bedrijfsverkopen. Wij, als trainers, zijn wellicht minder bezig met kennisontwikkeling bij OR’en. We zijn in onze rol als adviseur echter nog ontzettend druk om te zorgen dat trajecten van passend advies worden voorzien.

Hoewel ik me elk jaar voorneem om mijn agenda meer in balans te laten zijn heb ik helaas niet alles zelf in de hand. Het was dan ook deze periode tussen kerst en oud en nieuw weer gezellig druk. De meeste trajecten hebben de 31-decemberdeadline dan ook gehaald, maar in sommige gevallen is het toch naar januari verzet. Uiteindelijk is een goed advies altijd meer van belang dan een datum. Gelukkig heb ik ook nog tijd gevonden om samen met mijn gezin een aantal leuke dingen te doen. Er was dus zeker wel ‘een vorm’ van balans.

Ook in 2023 heb ik me voorgenomen om mijn agenda meer in balans te laten zijn, en dat resulteert nu alweer in geplande trainingen in de late lentemaanden, dit om ook ruimte te houden voor verdere advies- en ondersteuningstrajecten. Ik heb goede hoop deze balans door te zetten, maar haal gelukkig veel voldoening uit hetgeen ik mag doen dus een extra training of traject kan altijd ;-), en daarbij kan ik altijd terugvallen op mijn geweldige collega’s dus heb er alle vertrouwen is dat dit in 2023 beter gaat lukken dan ooit tevoren…

Vanuit TRAINIAC wensen we iedereen een gezond en prettig 2023!

Wil je als nieuwe OR gelijk een goede start maken? Of ga je een OR oprichten?
Wij helpen je graag verder!

Contact
TRAINIAC