Directeur aan het woord

Het eerste half jaar zit er weer op!

De zomer is inmiddels in volle gang. De laatste trainingen voor de vakantie staan gepland en de vakantie is in zicht. We hebben het afgelopen half jaar weer heel veel ondernemingsraden, HR-professionals en bestuurders mogen trainen, adviseren en begeleiden. Ook hebben we weer heel veel nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen.

Seminars

De seminars waren dit voorjaar ook weer een groot succes! In Rotterdam, Utrecht en Eindhoven hebben we de bezoekers bijgepraat over de actualiteiten in de medezeggenschap, de Werkkostenregeling en hoe je deze in kunt zetten om voor werknemers net dat beetje extra financiële ruimte te creëren én hebben we het gehad over hoe je als OR assertiever kunt zijn. De reacties van de bezoekers waren lovend, iets waar wij natuurlijk bijzonder blij mee zijn. Wel hebben we besloten dit najaar het seminar op slechts twee dagen te organiseren. Dit i.v.m. de beschikbaarheid van de trainers in de drukke maand november.   Het eerste half jaar zit er weer op

Nieuwe trainer: Martin

Op de valreep voor de zomer hebben wij ook onze nieuwe collega Martin mogen verwelkomen. Martin heeft Toegepaste Psychologie gestudeerd in Nijmegen. Na zijn studie is hij begonnen als coach en trainer en heeft hij de afgelopen jaren ervaring opgedaan in verschillende sectoren, van verslavingszorg tot detachering. Martin is momenteel druk bezig met zich alle inhoud eigen te maken en zal na de zomer met onze opdrachtgevers aan de slag gaan!

Dank

Natuurlijk wil ik namens het hele team van TRAINIAC onze opdrachtgevers bedanken voor het vertrouwen en alle interessante, leuke, uitdagende (en soms vreemde) vragen die jullie bij ons hebben neergelegd.

 

TRAINIAC is gespecialiseerd in OR trainingen, advies- en begeleidingstrajecten op maat en verhoogd daarmee de waarde van ondernemingsraden. Benieuwd wat we voor jouw OR kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

Wil je als nieuwe OR gelijk een goede start maken? Of ga je een OR oprichten?
Wij helpen je graag verder!

Contact
TRAINIAC