Training Zakelijk Flirten

Training Zakelijk Flirten

Als ondernemingsraad (OR) is het belangrijk dat de inhoud van je boodschap niet alleen correct is, maar dat je ook leert hoe je deze het beste over kan brengen. Daarvoor is het essentieel om te weten welke factoren een rol spelen in het overbrengen van een boodschap. De focus tijdens deze training ligt op hoe je de beste omstandigheden kunt creëren om jullie idee goed over te brengen. Met deze training van een hele dag, geeft Zakelijk Flirten inzicht in de factoren die een rol spelen bij het zenden en ontvangen van een boodschap en leer je als OR welke technieken jullie in kunnen zetten om nog meer voor elkaar te krijgen in de organisatie.

 

Inhoud van de training Zakelijk Flirten

Hoe presenteer je jezelf en je boodschap? Hoe creëer je de juiste sfeer in een gesprek? Het grootste gedeelte van de boodschap die je overbrengt bestaat uit lichaamstaal en intonatie. In de training Zakelijk flirten gaan we het eerste deel van de dag aan de slag met het leren begrijpen van de lichaamstaal van een ander en het juist inzetten van jouw eigen lichaamstaal. Zo leer je te herkennen wanneer iemand afhaakt tijdens een gesprek of wanneer iemand juist ontzettend geïnteresseerd is in wat je te vertellen hebt. Het laat zien hoe je met charme en de juiste focus mensen enthousiast maakt over jouw ideeën.

In het tweede gedeelte van de dag focussen we ons op sfeer. Door de juiste sfeer te creëren leer je hoe je anderen kunt boeien in een gesprek. We staan stil bij verschillende factoren die de sfeer kunnen beïnvloeden. Ook gaan we dieper in op de woordkeuzes die je maakt bij het presenteren van een voorstel. Centraal staat de vraag, hoe maak ik mijn verhaal aantrekkelijk en sterk?

Tijdens de training zakelijk flirten train je je communicatieve vaardigheden en krijg je meer voor elkaar als OR! Samen met de trainer maak je een actieve vertaling naar hoe de OR dit in kan zetten in de organisatie. Dit maakt het mogelijk om de opgedane kennis ook snel in de praktijk toe kunnen passen.

Na de OR training

  • Weet je als team wat zakelijk flirten is en hoe je dit kan toepassen in de eigen organisatie.
  • Kun je lichaamstaal van jezelf en de ander beter begrijpen.
  • Weet je welke factoren sfeer beïnvloeden en kun je actief invloed uitoefenen op de sfeer in de praktijk.
  • Weet je hoe je woordkeuze het resultaat bij het overbrengen van een boodschap kan beïnvloeden

Wil je onze trainingen in een compleet overzicht? Download onze brochure hier.

Vraag direct een offerte aan

TRAINIAC