Open inschrijving – Voorzitters en Secretarissen 16 november 2021

Tijdens de kick-off trainingen kwam naar voren dat de zowel nieuw verkozen voorzitters en secretarissen als ervaren voorzitters en secretarissen op zoek zijn naar meer houvast binnen hun rol. In deze training gaan we in op het praktische proces bij de ondernemingsraad en is het mogelijk te leren van andere Breman voorzitters en secretarissen.

We behandelen de dynamiek tussen voorzitter en secretaris, en welke taken bij deze rol aan de pas komen. We gaan met elkaar in discussie over de overeenkomsten en de verschillen tussen de verschillende werkprocessen en de keuzes die hierin gemaakt zijn. We gaan actief aan de slag met de agenda, notulen en overige documenten zodat dit de OR optimaal kan ondersteunen. Daarnaast behandelen we de visie van de ondernemingsraad en hoe deze tot uiting komt in de onderwerpen op de agenda. Welke vormen van input krijg je een welke positie heeft de achterban in dit proces. Ook de groepsdynamiek komt aan bod. Hoe zorg je ervoor dat de OR een team blijft en dat de overleggen efficiënt en effectief verlopen. Zo kan iedereen zijn verantwoordelijkheid nemen en betrokken blijven bij de OR.

Na deze training weet je als voorzitter en secretaris wat er onder jullie takenpakket valt en hoe jullie de samen met de rest van de OR leden optimale resultaten kunnen boeken.

Locatie: volgt

Investering: €475 p.p. inclusief cursusmateriaal, lunch, thee, koffie e.d.

Aanmelden:

Toestemming(Vereist)

Annuleren? Je kunt een maand voor de trainingsdatum kosteloos annuleren. Binnen de maand wordt het volledige trainingsbedrag in rekening gebracht.