Training Arbeidsomstandigheden (Online) Open Inschrijving 7 mei

De huidige maatregelen van het kabinet om de coronacrisis aan te pakken hebben direct gevolgen voor de arbeidsomstandigheden in de organisatie. Je wilt als OR of ARBO/VGWM-commissie een bijdrage leveren aan de arbeidsomstandigheden binnen jouw organisatie tijdens de coronacrisis. In deze online training gaan we uitgebreid in op de rol van de medezeggenschap rond arbeidsomstandigheden en gaan we ook in op de rol van de OR rond de corona-maatregelen.

Inhoud van de training:

  • Diverse wet- en regelgeving over arbeidsomstandigheden
  • Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) en het plan van aanpak
  • Het contact met de preventiemedewerker en bedrijfsarts
  • Regels rond thuiswerken en de rol van de OR bij de corona-maatregelen.

Na het volgen van deze training is de OR of ARBO/VGWM-commissie goed op de hoogte van het speelveld rond het thema arbo en in staat een bijdrage te leveren aan de arbeidsomstandigheden in deorganisatie. De duur van deze online training bedraagt 1 dagdeel (4 uur).

Datum:
7 mei 9.00 – 13.00 door Peter Reinerink

Kosten:
De investering voor deze onlinetraining bedraagt €150,- excl BTW per persoon. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers. Voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel mail je naar info@trainiac.nl

Peter Reinerink is afgestudeerd bedrijfskundige en behaalde zijn Master in International Business aan de RUG in Groningen. Hij heeft ervaring opgedaan in de publieke en private sector als projectleider. Vervolgens is hij actief geweest als adviseur op het gebied van HRM-vraagstukken. Deze ervaring weet hij als trainer in te zetten door met een analytische blik de knelpunten te vinden en deze aan te pakken. Peter weet met veel enthousiasme en met oog voor zowel het team als het individu de toegevoegde waarde van de OR en de PVT te verhogen. Peter publiceert in vakbladen, heeft een 3D-DISC-certificering en zich gespeciliseerd in ARBO & Duurzame inzetbaarheid.

Wil je als nieuwe OR gelijk een goede start maken? Of ga je een OR oprichten?
Wij helpen je graag verder!

Contact
TRAINIAC