Gratis Webinar OR

Datum: 1 oktober 2021, 15:00
Locatie: Online
Tijdsduur: 1 en 15 minuten
Kosten: Gratis

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen met het gratis webinar Ondernemingsraden (OR)

Als OR- of PVT is het belangrijk bij te blijven betreffende de ontwikkelingen op het gebied van medezeggenschap. Wil je niet achter de feiten aan lopen en op de hoogte blijven van de actualiteiten in de medezeggenschap? Volg dan ons kosteloze webinar!

Onderwerpen

  • Tijdsbesteding en werkdruk: Hoe combineer je je OR werk/regulier werk?
  • De ondernemingsovereenkomst: Het maken en opstellen en samenwerkingsafspraken met de bestuurder

Programma

Tijdens dit webinar gaan Charlotte en Peter in ongeveer een uur in op de werkdruk van een OR-lid. Het is niet altijd makkelijk om zowel de werkzaamheden voor de OR als de werkzaamheden horende bij de eigen functie te combineren. De juiste mix van flexibiliteit en structuur is noodzakelijk om kwaliteit te kunnen leveren zonder dat het ten koste gaat van jezelf.

We gaan in dit webinar in op de mogelijkheden die de WOR hiervoor biedt, zoals het maken van passende afspraken hierover, maar zeker ook op de toepassing hiervan in de praktijk. 1 van deze WOR-mogelijkheden is het aangaan van een ondernemingsovereenkomst. Deze overeenkomt is ook geschikt om overige afspraken mee vast te leggen. Welke dit zijn en hoe je dit aanpakt komt aan bod.

Onderdeel van dit webinar is ook om van andere OR-leden te leren: Hiervoor gaan we in interactieve sessies met elkaar in gesprek over bovenstaande onderwerpen.

Datum & Tijd
Vrijdag 1 oktober 2021, 15:00 – 16.15 uur

Deelname is kosteloos!
Het is mogelijk om per OR of PVT met maximaal 2 personen deel te nemen. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus schrijf je NU in door een email te sturen aan office@trainiac.nl o.v.v. webinar + datum.

Een ondernemingsraad oprichten? OR-verkiezingen organiseren?
Of is er net een nieuwe OR gekozen en wil je direct goed van start?
Wij helpen je graag verder!

Contact