Eindejaarsgroet directeur Mark Capel

TRAINIAC terugblik 2021

Terwijl het jaar 2021 op zijn einde komt, de feestdagen alweer voor de deur staan en iedereen aan het bedenken is wat te doen met Kerst en Oud & Nieuw, zijn onze or trainers nog druk bezig met het trainen, adviseren en begeleiden van ondernemingsraden.

Het is en blijft een mooi vak; trainer in de medezeggenschap. Een mooi vak in een bijzonder jaar. Een jaar met mogelijkheden, kansen en ook zeker beperkingen. Onze trainers hebben zich ondanks alle beperkingen maximaal ingezet om ‘hun’ or-en te helpen het beste uit zichzelf naar boven te halen. En eerlijk is eerlijk, dat ging niet altijd zonder slag of stoot. Terugkijkend op 2021 kan ik alleen maar zeggen dat ik trots ben op wat we met z’n allen gepresteerd hebben! Mijn dank gaat daarom ook uit naar mijn collega’s Peter, Marc, Charlotte, Marielle en Yvonne voor hun tomeloze inzet dit jaar.

Vooruitblik 2022

Voor 2022 barsten we weer van de ambitie en ideeën. Allemaal om nóg meer toe te kunnen voegen aan de or-en en hen een nóg betere TRAINIAC-beleving te geven! En natuurlijk willen we niet alleen onze huidige opdrachtgevers helpen met het verhogen van hun toegevoegde waarde, maar ook nieuwe ondernemingsraden bij TRAINIAC verwelkomen. Daar hebben we vanzelfsprekend ook nieuwe trainers voor nodig. In januari verwelkomen wij een enthousiaste nieuwe trainster in ons team. Hier kijken wij als team zeer naar uit, maar natuurlijk is er ruimte voor nog meer talenten. Al met al zijn er ook in 2022 ambities en ideeën, maar ook uitdagingen genoeg. Maar wij zijn TRAINIAC, dus kom maar op!

Dank aan alle or-en, directieleden en HR-adviseurs voor het vertrouwen in 2021! Wij zien jullie graag weer in het nieuwe jaar. Namens het team van TRAINIAC wens ik jullie allen fijne feestdagen en een overweldigend 2022! Tot snel!

Een ondernemingsraad oprichten? OR-verkiezingen organiseren?
Of is er net een nieuwe OR gekozen en wil je direct goed van start?
Wij helpen je graag verder!

Contact
TRAINIAC