Directeur aan het woord: “Dank”

Het jaar 2022 is alweer bijna achter ons. Kerst en Oud & Nieuw staan alweer voor de deur en de eerste kerstversieringen zijn al in de winkels en voor de ramen te vinden. Ondertussen zijn onze trainers nog druk bezig met het trainen, adviseren en begeleiden van onze klanten. Van het opzetten van ondernemingsraden en het organiseren van verkiezingen, tot het verzorgen van trainingen over de verschillende wetgeving. En van het verzorgen van vaardigheidstrainingen, tot het adviseren en begeleiden bij reorganisaties. Alles met het doel de medezeggenschap van toegevoegde waarde te geven voor de organisatie en de werknemers.

Het was een bijzonder jaar. We hebben trainers Marloes Kool en Monique Rommers mogen verwelkomen bij ons team en ook heeft Barbara van den Ham heeft zich als Commercieel Assistent aan ons team mogen toevoegen. Het was ook weer het eerste jaar zonder de vele beperkende coronamaatregelen. Zij hebben ook dit jaar weer het verschil mogen en kunnen maken voor onze klanten. Mijn dank gaat daarom ook uit naar mijn collega’s Peter, Marc, Charlotte, Marloes, Monique, Yvonne en Barbara voor hun geweldige inzet en toewijding dit jaar.

En natuurlijk dank aan alle ondernemingsraden, directieleden en HR-adviseurs. Jullie maken ons werk geweldig om te doen! Ik wens jullie allen namens met gehele team van TRAINIAC een gezond en overweldigend 2023! Tot snel!

Een ondernemingsraad oprichten? OR-verkiezingen organiseren?
Of is er net een nieuwe OR gekozen en wil je direct goed van start?
Wij helpen je graag verder!

Contact
TRAINIAC