De vakantie staat weer voor de deur

Het is bijna vakantie!

De vakantie staat weer voor de deur! Na een mooi half jaar zit het trainingsseizoen er alweer bijna op. De trainers/adviseurs zijn nog bezig met de laatste trainingen en advies- en instemmingstrajecten voor de zomer én natuurlijk met het inplannen van de trainingen voor dit najaar. Het is een drukke periode geweest waarin wij weer veel ondernemingsraden, directies en HR-professionals hebben mogen trainen, adviseren en begeleiden bij uiteenlopende situaties.

Er waren weer veel reorganisaties, fusies en overnames, maar natuurlijk waren er ook veel beginnende ondernemingsraden die wij hebben mogen helpen een goede start te maken. Daarnaast hebben we weer veel evenementen georganiseerd. Van de online webinars en de seminars in Zwolle, Rotterdam en Den Bosch, tot de Corporatie Medezeggenschapsdagen speciaal voor OR-en actief bij woningcorporaties.

Hoe ziet het najaar van Trainiac eruit?

Ook dit najaar staan er weer verschillende evenementen gepland, want stilzitten is er bij ons niet bij. We organiseren weer meerdere online webinars en natuurlijk mogen ook onze seminars niet ontbreken. Dit najaar zijn deze in Rotterdam, Nijmegen en Groningen. De Corporatie Medezeggenschapsdagen zullen in maart 2023 weer gaan plaatsvinden. Check onze website voor meer informatie.

Daarnaast is onze eigen interne organisatie ook flink in beweging geweest. Begin dit jaar hebben wij ons team mogen versterken met Marloes Kool als Trainer/Adviseur en Barbara van den Ham als Commercieel Assistent en in mei hebben wij Trainer/Adviseur Monique Rommers mogen verwelkomen bij ons team. Kortom er was voldoende te doen het afgelopen half jaar!

Maar voor nu… geniet van de zomer!

Mark Capel

Directeur TRAINIAC

 

Meer informatie over de trainingen van TRAINIAC? Download onze brochure hier.

Een ondernemingsraad oprichten? OR-verkiezingen organiseren?
Of is er net een nieuwe OR gekozen en wil je direct goed van start?
Wij helpen je graag verder!

Contact
TRAINIAC