Back-2-work

Het leven van een trainer is een heerlijk leven

Dat is hier al vaak genoeg door ons gezegd. Het is (soms) hard werken, maar de combinatie met veel vrijheid maakt dat het goed vol te houden is. Traditioneel gezien zijn er twee drukke periodes in het jaar. De periode februari-juni en september-december. Dit jaar was dat tot nu toe niet anders. Het voorjaar van 2022 was een hele gave periode, boordevol leuke en interessante trainingen en adviestrajecten bij – zonder uitzondering – leuke ondernemingsraden. Met sommigen daarvan werken we al jaren, maar er waren ook weer de nodige nieuwe organisaties. Daarnaast heb ik de eer gehad om in het eerste deel van dit jaar niet één, maar zelfs twee nieuwe collega’s te mogen inwerken.

Zonder twijfel twee enorme aanwinsten voor TRAINIAC. Ook de seminarweek mag niet onbenoemd blijven. Eindelijk weer in het format zoals we dat (voor Covid) altijd gedaan hebben. Het was al met al een enerverend eerste deel van het jaar.

De zomerperiode is voor ons dan ook een mooi moment om weer even tot rust te komen en op te laden voor het najaar. Voor mijzelf betekent dat vooral tijd met het gezin. Daarnaast is muziek erg belangrijk voor mij. Zo heb ik aardig wat optredens met mijn band gehad en ook wat leuke festivals bezocht. Tot slot kan ik de ultieme ‘hoofdleegmaker’ niet onbenoemd laten; het zwarte racemonster. Heerlijke fietstochten heb ik gemaakt in onder andere Vlaanderen, Limburg en Duitsland.

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik weer volledig klaar ben voor het najaar. De agenda zit alweer goed vol en ik kijk er enorm naar uit om de ondernemingsraden weer te mogen trainen en adviseren.

Ook de seminars komen er weer aan in het najaar, ditmaal in Rotterdam, Nijmegen en als kers op de taart in Groningen. Toch wel de leukste stad van Nederland. Schrijf je dus op tijd in als je hierbij wilt zijn!

Kortom, weer genoeg te doen, dus back to work!

Een ondernemingsraad oprichten? OR-verkiezingen organiseren?
Of is er net een nieuwe OR gekozen en wil je direct goed van start?
Wij helpen je graag verder!

Contact
TRAINIAC